مسابقه آشپزی ببین ، بچش و امتیاز بده به مناسبت روز دانشجو


به مناسبت 16 آذر روز دانشجو جشنواره آشپزی در دانشگاه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی برگزارشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، جشنواره آشپزی ويژه دانشجویان و به مناسبت روز دانشجو با دعوت از رييس دانشگاه برگزار شد.


در اين دوره از جشنواره که از ساعت 14 تا 16روز دوشنبه در این دانشگاه برگزارشد ، بیش از 20 دانشجوی دختر و پسر در زمينه آشپزی و پخت غذا رقابت کردند.


.همچنین تهیه و پخت غذاهای محلی ،سنتی و ژله از جمله بخشهای این جشنواره بود.

در پایان این رقابتها مرتضی حسینی ،رحمان نوری ، عطیه کرد ، مرجان جباری،نفرات اول تا چهارم و خانمها معظمه جمال لیوانی و حدیثه پاسندی مشترکا پنجم شدند.

جوایز نفرات برگزیده طی مراسم جداگانه اهدا خواهد شد